Se bezednit
Nebyla Láska nikdy krásnější
než obilí smáčené paprsky
z pramínků zlata...
V tom se topíme už staletími
co si nepamatuje živost hvězd.
Elektrizující lásky neskončí
jen se převtělují ultrafialově
do znamení svých vtisků
sbíhají se a levitují
z cella korun nejvíce
prohřejí doteky vlídné
napořád
napořád
a poodkryjí spřadlené vazby
napořád
z nádherných dosahů
srdcem vejšek
že milovat
je jako kotvit v Oceánů
a ospalých pokladů třásně
se bezednit
ke shořelým zlíbánkům
na více
než je tvůj slib.
Přečteno 189x
Tipy 13
Poslední tipující: mkinka, Vivien, Sonador, Fialový metal, šerý, ukrytá v máku, Psavec, Frr, CULIKATÁ
Komentáře (7)
Komentujících (5)