Tanec
Anotace: Malování tahů 2022
Kvetu od rána.
Slyším Tvůj smích
a je mi líp.
Vidím Tvůj sen
a na pusu myslím jen a jen.
Ta od Tebe je nejsladší,
myšlenka nejhlubší
a slastí nejvyšší.
Otevřu oči a slyším Tvá slova.
Směj se se mnou vílo
a tanči mi na těle jako na kluzišti.
Den je krásný a den si sviští.
Krásné ráno z vísky.
Radost kreslí zítřky.
Milujme se navždycky.
Lásko s nejkrásnějšími prožitky.
Přečteno 177x
Tipy 15
Poslední tipující: Amonasr, CULIKATÁ, Kan, Psavec, Sonador, Fialový metal, Frr, kudlankaW
Komentáře (2)
Komentujících (2)