Ledové Kopretiny
kdybys mi
jednou ze srdce
napsala pravdu zimy
mé poslední vánoce
jsou v červnu
u martini
kdybys mi
jednou ze srdce
dala své verše u oliv
louce bych psal bez konce
že sníh mě netál dřív
proč je kopretinám zima ?
jedna dá na krk polibky
druhé potom doma z vína
lžu o ledu se kvítky
Přečteno 220x
Tipy 17
Poslední tipující: šerý, blues, Vivien, Psavec, Lexi, Jan Kacíř, Fialový metal, mkinka
Komentáře (6)
Komentujících (6)