nestačí se jednou poučit ..
Anotace: Dálka umí pěkné divy..
Když Tě vidím objímat tě moc chci
a slzy v očích mám.
Já Tě moc miluji
a zbytek světa nevnímám.
Míšo co to semnou provádíš,řekni jen proč
cítím se jak blázen co jde na dětský kolotoč.
Já vím,že cesta mezi námi je dlouhá a teď zbývá mi vzpomínka pouhá.
Ale vždyť nic jiného k lásce nám nebrání.Však ty jen mlčíš a já už čekám jen zklamání.
Že přijedeš už nedoufám,teď už někde ležím a nedejchám..
Komentáře (2)
Komentujících (2)