Pátek
Je pátek můžem snít,
jen jinak nežli před lety.
Teď stačí jenom si tak být,
středem společné planety.
Těsně spolu ozářeni,
tichem semiše našich těl.
Beze slov nechceme vysvětlení,
co Bůh nám zase včera chtěl.
Přání naše teď hrají noční prim,
můžeme cokoli si budem přát.
Ještě chvíli se na tebe nalepím,
ještě chvíli se nechám hřát.
Přečteno 221x
Tipy 15
Poslední tipující: Stanislav32, CULIKATÁ, Fialový metal, Frr, šerý, Psavec, Snacek, Marten, Sonador, mkinka
Komentáře (7)
Komentujících (7)