A svět se s námi točí
Anotace: Nemohl jsem usnout 25.6.2022 v 1:11 :-)
Myslím stále na Tebe
A svět se s námi točí
Nemohu zapomenout
Na barvu Tvých očí
Nejenom Tvých očí
Ale i hlasu
A svět se s námi točí
V tom slunečním jasu
Stíny za námi
Nám nepodobné
A svět se s námi točí
Naše stíny jsou záhadné
A svět se s námi točí
Ještě se točit bude
Naše stíny jsou záhadné
Co po nás jednou zbude?
A svět se s námi točí...
Přečteno 379x
Tipy 21
Poslední tipující: Amarylka, Jiří I.Zahradník, Bufik, Vivien, Jeněcovevzduchukrásného, breberkar, paradoxy, Psavec, CULIKATÁ, jenommarie, ...
Komentáře (12)
Komentujících (6)