Naleziště díků

Naleziště díků

Anotace: Malování tahů 2022

Ani v ráji to neměl Adam jednoduché,
jablko chutnal z rukou Evy.
Byl krásně zamilovaný.
Bible píše z lásky číše.
Muž není celý bez ženy
ani ona bez něho.

Hladina testosteronu
i progesteronu vábí
i lože staví.
Přístavy bez lodě.

Den v propnutí nemá opratě.
Z nekonečna půjčím si štít,
že láska je mezi námi
a za to věčný dík.

Z hříchů si hlavu nelámejme.
Ono se to podá.
Nemilovat se v souznění
by byla věčná škoda.

Tak vnímám jako naleziště díků
projevy muže i ženy.
Být spolu je Eden zaslíbený.
Autor mkinka, 28.06.2022
Přečteno 138x
Tipy 12
Poslední tipující: CULIKATÁ, Sonador, šerý, Amonasr, jenommarie, Fialový metal, Psavec
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Moc se Ti povedla Jituško, paráda.

29.06.2022 11:56:55 | CULIKATÁ

líbí

Ty jsi sluníčko, co dělá nejhezčí duhu na světě v malebnosti souznění i milého přátelství.

29.06.2022 11:58:49 | mkinka

líbí

Když zapadne VŠE ..jak má
láska je spásná, úžasná *

28.06.2022 12:53:31 | jenommarie

líbí

Ano, tak jest.

28.06.2022 13:39:14 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel