.
ze skořápky oříšku
ztratil se mi sen
rozlouskly mne ledy
a dál jsem
po bouři rozdrcen
jak žít v krupobití bičován deštěm
co ještě horšího mi živote přichystáš
proč musím být navždy odplaven
a ztrácet se jak žebrák
kde srdce prokrista !-?-!