Vezmu si lásko uhel a vymaluji Tobě skici
a v každém obrazu zas prostoupim Tvou kůží,
zadržím lásko chvili oblohu a na ní létavici,
bych ochránil na planetě svojí jedinečnou růži...
Vezmu si lásko štětec s barvou duhy
a vymaluji úsměv, který miluji na tvojí líci,
pak do vlasů Ti vpletu kvítí, jež darovaly mi vonné luhy
a zkrze něhu jejich,mohu Ti vše snáze říci...
Vezmu si lásko zase křídy barevné
a pomaluju chodník, až tam k Tvému domu,
napíšu ti vzkazy, že jsi štěstí mé
a že ve Tvých očích přenádherně tonu...
Vezmu si lásko, ke psaní Tvou něhu
a díky Tobě dotýkam se nebe,
má láska k Tobě nezná v moři mojem břehů ..
Vezmeš si lásko mě?
Když chtěl bych si vzít lásko Tebe .!...