Omluva nepřijata
Víš, než rty
se spojí pevně v lásku
jsou slova
jsou sny
jsou a budou stále.
Pak dám TI za pravdu
že nejkrásnější
je polibek tichý
..který řekne VŠE.
Ještě se tu neluč Jiříku
tvá šeptání v modré
..mohlo by tu chybět *:)
A dnes
..ať máš v duši ten nejkrásnější lístek
a ticho sladkých polibků
..vždyť i ten paprsek slunce
..dá ti jej a tak buďme rádi, že jsme TU.
*:)
01.07.2022 07:37:25 | jenommarie
...to chápu ...také přeji krásné momenty
a já už jen děkuji za báseňkomentář a posílám pomyslné pohlazení
s přáním krásného léta, třeba i ta omluva bude jednou přijata... a děkuji
02.07.2022 20:12:45 | J's ..
Děkuji TI za nadhled a krásné přání Jiříku*
I já TI přeji krásný letní čas ať máš
..ono se čte jednou
a podruhé si vezmu jiné oči
jiné vjemy
a zase jsem na začátku..zkrátka stále nové nalézám.:))
Tak je to vždy. Pa
02.07.2022 20:19:07 | jenommarie