z toho pryč
konečně odešly
zazvuky chtíče
se svými roztouženými děvami
konečně z věrností táhlý tón
svou básničku píše
a raduje se zchlámaný
óm óm óm
přesto ohnivá řinčení
svůdných žen lákají
a volají
aportuj lásky
nasaď si masky a buď náš
harlekýn
se psí hlavou
tak syčivě mi hadí krásky říkají
a plazí mě v boudě
ať obojky o bójky
hrajou
hrajou vášnivé moře
nepřeplavou
v řetězech k mé duši
nadrženě poutají se
a kloužou a kloužou do srdce
do srdce křič
..a já už chci a já už jsem
z toho pryč
Přečteno 186x
Tipy 14
Poslední tipující: mkinka, CULIKATÁ, jort1, Sonador, Psavec, Fialový metal, šerý, Frr, Vivien
Komentáře (6)
Komentujících (4)