Začínáme hrát
Začínáme hrát,
každý na opačné straně stolu.
Jsme jak dvě duše,
co nemohou hrát spolu.
Opačné světy se teď prolínají,
když nikdo jiný než my dva
zde právě nyní není.
Jen já a ty v hodinách večerních,
nic jiného neslyším než tvůj božský smích.
Kéž by čas na chvíli zastavil
a nechal nás tu hrát navěky.
Jelikož pouhé tvé letmé doteky
jsou to, co bych si nejvíce přál.
Ach, jak moc rád bych až do ranních hodin s tebou hrál.
Jen s tebou,
jen s tebou ty hry deskové.
Přečteno 271x
Tipy 13
Poslední tipující: CULIKATÁ, Jeněcovevzduchukrásného, mkinka, Stanislav32, Lexi, Nariam, Frr
Komentáře (5)
Komentujících (5)