Stala ses myšlenkou
Přejídám se jahod lesních,
co sám sním, to je věc jistá.
ze všech mých pocitů mezních
poznám, že něco se chystá.
Poznám, že láska je na scéně,
jak droga putuje v krvi,
působí tak trochu obscénně,
čímž dobrý úsudek mrví...
Stala ses překrásnou myšlenkou.
Tudíž smím s Tebou být stále!
Přišla jsi přes oči domněnkou,
že to, co cítím, je malé...
Ve mně jsi skoro jak doma,
na dálku srdce mi střežíš.
Kdo to zná, ten těžké to má.
Mé srdce kamenné těžíš.
Když myšlenky opanuje jedna jediná,
srdce se láskou a něhou zahřívá...
Krásný den, Rosere
03.07.2022 21:22:00 | Emily Říhová