Srdce
Anotace: Malování tahů 2022
Orgán v těle je více
a pracuje každou vteřinu.
I proto dám mu báseň,
ať sílí a plane
od slov k pamětím
a nadějím, co nejsou temné.
Mezi ústy maluji své tepy.
Možná i z dálky slyšíš je Ty.
Zvuk slastné trumpety.
Tak tepu dál.
V lásce, v souznění,
uspořádání.
Cítím, že jsi král,
hodný všech katedrál,
a tak pro Tebe tepu dál
mezi slovy i v souostroví,
ať není hlad i splní se
sen snový.
Srdce mluví i ví.
Je dvojí.
Přečteno 277x
Tipy 21
Poslední tipující: jort1, Jacob P. Verlaine, CULIKATÁ, Kan, Protos1182, jenommarie, šerý, Fil, Frr, Jeněcovevzduchukrásného, ...
Komentáře (8)
Komentujících (4)