Jestli Ještě Chcete Mě
snaživá z burzy
smažila
muchomůrky
aspoň kdyby hříbky
ano s rýží
nebo s bramborou kaší
a k tomu salát listový či rajčátka
nebudou mít mé prázdniny chybky
ach dietní osnovy
ta by se mi líbila
...
umět já vařit jak moje láska z ásie
nebude hladová pohádka
ač vím že se nesmí mlaskat
a laskat ani je
kuře kuňk padlo
něco ti tam spadlo ?
krásně by nám trouba hlásila
lesní ta jistě se sní a osloví
ale radit mi ve vaření je jak chtít psát verše oslovi
smět se přiučit u šéfa ó ó ó
žel zdražiló jak másló tak i sádló
amorova kuchaře vábí šneci
pro vysvědčení gurmánská známka
a radost jak rozpuk bulícího oka chutí
na anorektické sahaře
jak šampion džampion na jaře
a bříšek - demižon
že hladká mo uka se sype z diáře
leč já vařím pouze na mollové kytaře
…
nu netvařte se prosím na mě přestaře
sám tady plácám akordová jedla nejedla
že by ze mě srdce pobledla
a to jak v červenci
tak i v nachu na tváře
naučte mě prosím aspoň žemlovku
já chci také umět mistrovské kousky !
proč já jenom zas mám
smutnou sólovku a rozmáčené housky
a ha
tak ani to ne !
kačeři ach kačeři
jak já vám závidím i tu kachnu
s rohlíkem
to já když s ním jdu na sendvič
i před slavnostní večeří
milá se ušklíbne
hašteří
a láteří a je celá země pryč
už teď volejte prosím lékaře
nebo mě zacpe ústa nylonovým roubíkem
prý básník i tak
barvoslepý se srdcem
svléká jako drak slečnám silonky !
leč již je konec
slibuji i v sexu na pánvi
nebyly to masáci
nebyly to muchomůrky růžovky
...
bude o strávníka méně
bude ostravníka krmě přímo uhelné
nerad bych pobouřil celé otravsko
ale já jsem jedl už i v pa říži v mo skvě
inanovém zélandu
tam jsem ale jenom snídal vlídných rán
a střeva cvičila mě lambádu
ano jsem již zelený
snadno budu dokonce snad kanibal ?
a není to loukou ani travním řetězcem
já prostě jsem postěn
dál
citovým hladovcem
že i v kuchyni poezie mě zvou bídným umělcem
neumím tančit hříšně ani při tangu
ale už se těším sladce na sambu
a kdyby to nešlo kvůli mé žíznivé chvilce
rád bych si přece jen objednal kursy z burzy
...
břišní tanečnice
za pár měsíců to tělo dožene
jestli ještě chcete mě
...
Přečteno 232x
Tipy 9
Poslední tipující: mkinka, CULIKATÁ, Vivien, Psavec, Fialový metal
Komentáře (3)
Komentujících (3)