Déšť
Prší a já kapky deště chystám,
připomíná mi to mě, když vzlykám.
Bolest na duši, jizvy po těle,
ani nevím, kdy naposledy jsem se tvářila vesele.
Sedím na vrcholku hory,
přemýšlím s kterou si spal,
ani nevíš, jak moc to bolí,
v srdci mě trápí žal
Přečteno 192x
Tipy 9
Poslední tipující: CULIKATÁ, šerý, Marten, Psavec, Frr, Marry31, mkinka
Komentáře (4)
Komentujících (4)