Sbírka: O Princezně
Ztratil jsem ženu
co byla můj Svět,
odešla pryč
a nepřijde zpět.
Byla mou nadějí
můj žijící sen
život mi pomíjí
teď už chci jen
lehnout si na oltář
a tiše umírat
už nechci - nemůžu
tak vroucně milovat
Ona se zase láska jednoho dne vkrade do srdce, až to budeš nejméně čekat...:-)
07.07.2022 15:06:18 | CULIKATÁ
Snad brzy přijde jiná,
co vzbudí tvůj něžný cit,
ta co lásku neproklíná
pro ni zas zatoužíš žít...
Hodně štěstí, Salvatore
07.07.2022 14:54:02 | Emily Říhová