i po hádce zacelí svit Luny jizvy naše - jako v pohádce..ST*
08.07.2022 08:47:33 | Frr
ano jak je blízko svit Luny
už to není po hádce tak strašidelný...
kéž to je jak v pohádce jak rádi chodíme temným hvozdem...
třeba jednou i to Slunce přijde sem
a když už jdem tak nezabloudíme.. a svotojánci pěkně čarují...
a my za ruce se držíme a už v dáli z chaloupky jasná srdce září...
a už jsme doma ve světnici kde v náruči lásky spočinem
a budeme vyprávět jak jsme šli v noci lesem se světlem v duši
...a já Ti též děkuji za přijetí
08.07.2022 13:46:34 | J's ..