Konec citu
mile přišel.
U mé skrýše
ptá se: jsi tu?
Neodpovím,
dál se neptá,
tiše šeptá:
,,vše Ti povím.
Jsem jen omyl,
od Opavy
nejsem pravý."
Tím mě zlomil.
Znaven, zmaten,
neděsím se,
milým katem
otrávím se.
Zas mám pocit,
že cit pravý
zemřel v noci
U Opavy...