Četl jsem to několikrát a marně se snažím přijít na to, proč jsi to zařadila jako báseň.
Né že by nebyl obsah "zajímavý", ale prostě báseň vypadá jinak...
22.03.2007 02:23:00 | foxman
Zachytit pravdu, číst pravdu. ... A nechat to vše plynou. Slova co znám a prožívám. Povedla se.
21.03.2007 21:19:00 | Gregy