Jablíčko zraje
Zraje na stromě
Chci zrát jako to jablíčko
Chci zrát v tobě
Chci zasadit své semínko do tvé měkké tkáně
Jak jabloň rozsaje své, když větřík zavane
Buď moje jabloň a já budu tvoje včelička
Dovol mi z lásky opelit tvá vajíčka
Nech hezky rozkvetou a změní se v krásné plody
Budou tebou a mnou, našimi výtvory
Chci s tebou splynout v jedno klbko
Stvořit nový život, šťavnaté jabko
Pak s tebou koukat jak odvane ho větřík dál
A budeme zas jen ty a já, ty má královna a ja tvůj král