Definovala v ohybu chodníku
který svazoval do smyčky
desítky domů panelového ghetta
Ostražitě obcházela
dvě středně velká kožená zavazadla
madame fatale odjezdu
dobrý metr devadesát
fortelně stavěná
rusovlasá
obrovský kus ženské
z profilu jsem zahlédl mírný podbradek
pokrytý pihami
něco kolem pětadvaceti
měla košíky spoutané čtverky
drobné polštářky tuku na břiše
leginy
nebyl jsem od ní více než deset kroků
sebral jsem střepy odvahy
zrnka sebeúcty
a jal se jí vyslovit komplimenty
to jak skvěle vypadá
jak se její postava impozantně vypíná
nad šedí maloměsta
nad nudou
tím jak si všichni vidí do talíře
lhal jsem si do kapsy
v zasmušilém nedělním odpoledni
její měděné vlasy
zářily více než slunce truchlící za paravanem oblačnosti
Vytušila
že se k ní blíží má dlaň nenechavá
a naprosto spatra mi řekla
strejdo
nechme to bejt
totiž
nejlepší sex je ten
ke kterýmu nedojde
je jenom v naší hlavě
kroutil jsem hlavou nesouhlasně
i když jsem tušil že může mít pravdu
a tak se mi stala
alespoň přiznanou inspiarací
básně
Počkat počkat Márty...a kde je duhovno;)??
10.07.2022 21:09:51 | Malá mořská víla
Duchovno žiji
O tělesnu už jenom sním
O sexu už jenom píši
Se zdviženým prSTem
10.07.2022 23:40:55 | kudlankaW
Příteli Kudlanko ... to nic.
Ani já jsem při prvním nahození u Berounky rybku nechytil.
Ale napodruhé ...
:-))
Byl to blond ... žralok.
ST*
10.07.2022 18:06:51 | Fialový metal