Ta nahrávka je příšerné kvality. Není rozumět a poslouchat se to moc nedá. Asi škoda, bez textu neposoudím.
11.07.2022 15:49:40 | Friday
Chválím přednes.
11.07.2022 10:16:15 | mkinka
asi monolog, jeden z těch delších, kdy jsem se rozplakal
12.07.2022 09:10:34 | J's ..
Já nedokážu souvisle mluvit. Stane se mi dost často, že se zakoktám. Při básní též dost často brečím. Alespoň píši, abych tak nemyslela, co a jak mě bolí. Viz báseň Samota.
12.07.2022 09:31:36 | mkinka
tak já, když mám slzy, to už nekoktám, to už tak tonu, víš... a asi rozumím, když máš cosi na srdci a chceš to najednou vyslovit a ono to nejde, že se ta slova míhají nebo jsou v jiném pořadí atd... v ten moment chce si najít, že je možné zpomalit...
ten prostor pro to říct, zůstane...
12.07.2022 09:42:05 | J's ..