Díváš se, když tančím
Sukně nad kotníky vlaje
Pár tónů na kytaru stačí
Dvě bosé nohy v trávě
Díváš se, tvé prsty na hmatníku
Samy nachází svůj směr
Máš v očích spoustu otazníků
A nemáš vlastně na výběr
Díváš se a tvé oči mluví
Kytaře boky zlehka pohladíš
Ta tráva rosou trochu studí
To ale vůbec nevadí….
Vidět dívku, jak tanči-vlní se bosa? To probudí i stareho, ospalého kosa.
Máš Lexi, můj štempl očí. Ať léto zpívá, ať se divoženky točí.
Líbíš se mi, básničko*
15.07.2022 16:41:25 | šerý
Divoženky v trávě
Zatančí ti hravě
Jen odejdi v pravou chvíli
Ne jednoho utancily...
Děkuji, jsem ráda, jestli se ti líbila
15.07.2022 21:35:29 | Lexi