Myslím že není, žádné lásky škoda.
Vždyť každá jistě,svojí jiskru měla.
Uschovat v mysli a v srdci to krásné.
Netřeba litovat a trápit své srdce.
Je tolik lidí, co lásku, nepoznali vůbec*
...
Jenže ..vím, že vypsat se z pocitů
je také důležité
..tak ať to TVÉ duši pomůže;)
Líbí se mi, co má v profilu Frráček.
nejsem starý
jsem jen
křupavý...
..změnila bych na okoralý, ale křupavý
vše a každé období má své..zrajeme
12.07.2022 19:40:14 | jenommarie