timeout
okoral jsem okoral
vždyť to vidíš sama
nesměji se a co dál
čeká na mě dáma
a jaká dáma na mě čeká
je slaná nebo sladká řeka ?
lásky jsem se nedočkal
a pryč jsou krásná léta !
na srdci jsem zkorodoval
přijde snad zámečníček ?
nepřijde ani mosazný klíček
a směje se mi v očích žal !
možná to bude chtít olejíček
či bylinkových čajů dar ?
heřmánek se kouká na měsíček
a měsíček je oranžový
jak radost s níž by rozkvétal
…
znát aspoň tahy pro zítřek
jenže i pro ně jinde a jiný
partii rozehrál
a já jsem noc na šachovnici
padlý král
čekající mat
a dáma den
jak jin a jang
vlnící pocitem
že černý nesmí mít blond rád ?
timeout
Přečteno 195x
Tipy 12
Poslední tipující: šerý, CULIKATÁ, Psavec, Marten, Lexi, Fialový metal, mkinka, Frr
Komentáře (1)
Komentujících (1)