Miluji šifry
Anotace: Malování tahů 2022
Stojím před obrazem Tvým.
Je štěstím a dá cíl.
Barvy mají hvězdné fórum.
Obdivuji um.
Tvůj obraz,
kde je moře sílí v duši dobře.
Nehmotné čárky budí vánky
a šplouchá z obrazu.
Chrání i srdce od mrazů.
To plátno dalo život příběhu
a já myslím, že u něj jednou procitnu.
Miluji fantazii a ještě víc.
Je léto a slastný křik.
Obraz dává žít.
Je tam moře.
Šplouch i smích.
Ty víš a víš.
Dám si ho pod krunýř
a Ty mi ho s láskou vybarvíš.
Viď?
Barvy jsou pramenem,
lékem i soucitem,
ozářené jin i jang.
Slavíme je tancem
a zakončeným balancem.
Pečetíme dneškem i zítřkem.
Přečteno 210x
Tipy 14
Poslední tipující: šerý, Dejvis, Vivien, CULIKATÁ, Friday, Protos1182, Fialový metal, Psavec, Frr
Komentáře (11)
Komentujících (5)