Prostě tak
Pamatuju si naše poslední milování
Bylo to božskou manou malování
Stále cítím Tvou vůni
Obklopuje mě jako voda v lesní tůni
Víš zapomenout sem se snažil
Ale zapomeň na to nej cos zažil
Chybí mi Tvuj smích
Bylo to jako jízda na saních
Z kopce kerej tě rozbije
Cestou kleješ
Ale miluješ
Přečteno 247x
Tipy 9
Poslední tipující: Fialový metal, Psavec, CULIKATÁ, mkinka, Friday, Vivien
Komentáře (7)
Komentujících (4)