Snídaní našich těl, voní nám ráno,
Ty jsi to co jsem chtěl, tak nech rozestláno,
kapkami vášně zas do mě vtékaš,
přívalem touhy své, duši mou svlékáš,
jen před Tebou lásko má jsem úplně nahý
a slastně si užívám Tvé ranní vláhy...
S každickým dotykem v oblacích létám
a s křídly motýlů Ti do těla vlétám
když rozkoš Tě navštíví v krůpějích deště
pak tiše mi zašeptáš:
"Má lasko chci Tě ještě "....
Šeptejte si a buďte si svými světy...v jediný jej spojte a radostné chvíle si ochraňujte*:)
Moc pěkná
14.07.2022 12:32:59 | jenommarie