Probuď mě
až tvoje láska zmizí
polibkem
na ústa cizí
probuď mě
omamným dotekem
výkřik
končící útěkem
hlaveň
přilož mi ke spánku
slova
výstřely na dálku
přiznej
až jinam půjdeš spát
zalžu
že nemám už Tě rád
Ono ty protiklady..
syčí hlady
jak dva
hadi
co se svádí. :D
No tahle je trošku oříšek. Ale..když se to přečte jak má..
Pěkná
14.07.2022 23:40:07 | jenommarie