Anotace: ***
Tichou být hladinou
tak mírnou ve svém dechu
vůní vlhkých klasů
podmračnou oblohou
před bouří
kdy nebe tě umoudří, svou tíhou
sám sotva dýcháš, když zašeptáš
miláčku, přikryj mě
hloubkou svého hlasu
položím nahotu svou
na tělo tvého času
s prvními spadlými kapkami
vydechnem spolu ...
Čirá čarokrásná čarotvorná poezie! O sblížení, lásce a doteku věčnosti...
31.07.2022 20:49:06 | Caliéry
mám ráda bouřky - a to, co je před nima ... to napětí, když nevíš, jak to dopadne. A pak začnou dopadat, větší než sis přála - je moc fajn dostat víc, než si přeješ :)
Nebudu kritizovat slova, má to atmošku zpřed bouřky, super pocit - diky za něj :)
18.07.2022 18:15:25 | lawenderr