Pocit
Anotace: Jaky mate pocit, kdyz usinate?
Měsíc se dotknul hvězd
a naše přání se stala skutečností.
Realita zanikla do věčnosti,
jsi tu jen ty
a kolem hvězdy rozseté do souhvězdí.
Odznaky spanilé krásy trousí do světa kousky štěstí,
srdce přestanou bít
až budem na rozcestí.
V nahotě noci brouzdám už bez bolesti,
vždyť začne už svítat,
skončí dny mých neřestí
a nové probudí suché zvyky všedních starostí.
Komentáře (1)
Komentujících (1)