Rýmy v podstatě velmi jednoduché, ale dohromady to dává poměrně celistvý a kompaktivní obraz situace. Básnířce se povedlo vtáhnout čtenáře do okamžiku a to není vůbec jednoduché. Čistě z pozice čtenáře by mne zajímalo, jak to dopadlo :-D Hoodně se mi líbí ten včelí orchestr, to je nápadité.
M.
04.09.2022 08:48:00 | Ucitelskej