Doufám že si to ONA..ta, pro kterou je to psáno přečte.Protože je to psaný od srdce a z Lásky...
24.03.2007 19:40:00 | Kett
Obsah krásný a trochu závidím, ovšem ve verších chybí originalita -tebe, nebe, sebe, zebe ... - tohle je tak moc "profláklý", že to básničce vždycky uškodí. Tak příště zkus víc popřemýšlet nad rýmem.
21.03.2007 22:27:00 | Miskitka
Hejky....je to pěkné...líbí se mi to,akorát někdy mi tam semo tamo něco nesedlo -> 80%....Páčko,Astřenka
21.03.2007 22:19:00 | Malá Trapka