mému stínu chybí stín tvůj
mému jídlu společný stůl
mému životu chybíš jak sůl
před tebou celý
po tobě půl
vím velmi dobře kam zmizela vášeň
vím nikdy nepřečteš tuto mou báseň
na dně vína hledám tvé oči
cítím tvé rty když se mé rty v něm smočí
laciná romance
laciné rýmy
vzpomínka na polibky v přístěnku
čtyři roky radosti na směnku
ztracená láska s prošlou zárukou