Mé srdce
poslední dobou
ne jak vždycky
bije už jen tak mechanicky
zkaženou krev
stříká mi do žil
pomalu
abych tvou láskou nežil
tak prosím naposled
nesčítej vteřiny
zabij mne
ať už jsem bez viny
zbytečně
pořád
tak nějak zarputile
mé srdce… dál si bije
Jsi plný lásky..která TVÉ srdce drží
v pasti*
Nesčítej viny
jen bij pro každou vteřinu
další..
a žij!
30.07.2022 23:36:44 | jenommarie