Lesní med z tvých vlasů
teď na prsa mi stéká
Slunce si v nich hraje
Stovky zlatých odlesků
Dýchám jen zlehka,
jen pohoupat je nechám
Z té jejich vůně
mám hlavu plnou snů
A dlaně křičí,
svírají se touhou
Do plných hrstí chtěly by je brát
Konečky prstů
Jen zlehýnka snad mohou
Pramenů medových se dotýkat
Víčka se chvějí,
Slunce paprskem tě budí
Ještě se ti nechce oči otvírat
Tak ještě honem
pokradmu je hladím,
Než už vážně budeme muset vstát
Medové pramínky
na duši laskavé tahy
celá noc sladká
až do svítání *:)
30.07.2022 22:40:51 | jenommarie
Svítání hořké
Když musíme se rozejít
Než přijde večer
Kdy můžeme zas spolu být...
31.07.2022 12:31:33 | Lexi
Pokud jen jeden den brání ke střetnutí
pak není to zas tak velká bolest
celý den můžeš se na večer těšit
a ve dne poslat si pár vět.
Den je krásný, když lásku máš **
Přeji TI ji milá Lexi
..u mě je čekání mnohem delší
a nejisté shledání
a přesto víme že srdce srdci zpívá
pohádku, kterou chceme snít *
Měj se krásně :)
31.07.2022 20:05:06 | jenommarie
Děkuji za milá slova. Ale mezi tím ránem a večerem uplyne mnohdy více dní... Nikdy jen jeden. A nikdy se neví, kdy se budeme moci sejít.... A ta touha do slov zakletá je někdy k nepřečkání. Ale to ty jistě taky znáš. A tak i já ti přeju, ať ta pohádka, kterou sníš, má co nejvíce šťastných konců
31.07.2022 22:56:25 | Lexi
Tak to máme celkem podobné snění a pohádky..však si ji hlídejme, vždyť život bez pohádky by byl smutkem zalitý..a TOBĚ Slunce svítí..a natahuje láskyplnné paprsky..věřím, že na každého, kdo si lásku hřeje v srdci. Opatruj se a krásný den milá Lexi * :) děkuji TI moc
01.08.2022 08:45:20 | jenommarie