Ultimativní Milenci
zapadl jsem hned za nejbližší škarpu
svých poetických kýčů
kde se ještě hejno hmyzích múz páslo
a dávalo svá pěkně*
v božím doupěti jsem do sebe hodil kafe
se steroidními insekticidy
černější než oblek upřímného kněze
a vrhl se na Tebe
už nevyvázneš maličká
věříš
tahle žádná křídla nemá
a kdyby je měla tak z mých pohledů shoří
a ty
že ještě ráda uhoříš
že už bylo načase splynout na křídlech
a proniknout v nirváně do duší těch vesmírnejch jépic
Přečteno 161x
Tipy 14
Poslední tipující: CULIKATÁ, Marten, Iva Husárková, zdenka, Psavec, mkinka, Fialový metal, šerý, Frr
Komentáře (2)
Komentujících (2)