Mohl bych..
Anotace: Pro Tebe cokoli na světě
Mohl bych Ti vyprávět.,
pohádky do noci než usneš,
poté zahodit za hlavu stres,
přilehnout a stebou jentak snět,
Mohl bych tě hladit,
ve vlasech a potváři,
pokusit se Tě sklidnit,
a počítat slzy vpitý v polštáři,
Mohl bych Ti kreslit po nebi,
prstem srdce z hvezdiček,
ptát se v duchu:Co kdyby?,
a dělat ze neslyším ten nářek,,
Mohl bych se naučit i létat,
a mráčky z oblohy vymetat,
vzít Tě do náručí pohladit Slunce
ukazat Ti obzor tam nad kopce,,
Mohl bych vrátit zpátky čas,
aby si mě políbila zas a zas..
znovu a znovu a ...
To všechno bych pro Tebe mohl..
Komentáře (2)
Komentujících (2)