skvělej text brácho
;-)
24.08.2022 19:23:47 | piťura
Díky brácho! Až bu mít náladu přečtu si tě.... Jestli pořád dodržujes laťku:) ale i tak, kdo jednou napíše geniální báseň, je pro mě básník... I kdyby se mu už nepodařilo nikdy nic jiného.... A to platí ve všem:) děkuji za návštěvu:)
24.08.2022 20:49:37 | Favi
:)
03.08.2022 10:57:27 | jenommarie
Lámu si nad tvým komentářem hlavu... Nevím jak reagovat
... :) Zase se mi neozvala moje sebestředná životní láska... Takže mám právo... Psát cokoli chci... Už to mám... Reakce na tvůj komentář je: ":)"
03.08.2022 19:30:01 | Favi