Vzal jsem si plátno a chtěl zhmotnit lásku
a každým tahem dotýkal se duše Tvojí,
v odstínu všech barev našel odpovědi na otázku,
že zhmotnit se ta nádhera nedá, kdy se duše pojí...
Vzal jsem si plátno a chtěl lásku malovat,
pak tančila mi po něm ruka radostně a hravě,
znám každý záhyb duše Tvojí, Tebe vždy budu milovat,
vymaloval jsem nám louku rozkvetlou,kde sedět s Tebou chtěl bych jen tak v trávě...
Vzal jsem si plátno a chtěl malovat jenom Tebe,
neboť ve Tvém těle zhmotněna je láska sama,
ve Tvých očích zrcadlí se všechny barvy nebe
a jenom s Tebou nejkrásnější bývají všechna rána...