Nežiju, nestojím bez viny
kdosi mi sčítá hodiny
zubatá směje se
krade se zezadu
bolestí sílí, poločas rozpadu
Duši už nemám, tělo mi mizí
s pocitem marnosti
zas jsme si cizí
kněze chtít nebudu, ten má svůj kostel
milenka budoucí, prázdná je postel
Nežiju, přežívám minuty
minulost, ztracené životy
studené slzy, doteky na těle
předstírám
prý se nic neděje
Nežiju, prožívám vteřiny
ještě se necítím,
tancovat se stíny
o soucit nestojím, bolest už znám
já jenom, nechci být sám
Ještě aby ses cítil na tanec se stíny v tak mladém věku. Co bych měla říkat já? Ale verše jsou moc pěkné. ST a pozdrav z Prahy. Daniela
11.08.2022 19:43:32 | danaska