Nesmrtelní
poslední dobou se těším že usnu
je to divné
ale když okolo mě letí motýl ve 2:30
já mu nerozumím
a křídově blednu
pořídil jsem si terč
a náboje mi donesla zbraň
žádné emoce
zahalená v šátku
toho dne foukal čerstvý vítr
hodně ovoce popadalo
* půjdeme na střelnici
: to byla otázka ?
ani si neodložila tmavé brýle
prostě přinesla náboje a rozhodla se že jdeme
: dáte si kávu
: nebo něco ostřejšího
ptám se
a nic
ticho jak u mě v kamenném sklepě
bez viny
šla jste ve vysoké trávě
je má druhá otázka
zatímco si slečna prohlíží akvárium
* nové ?
teď neodpovídám já
* náboje jsou světelná klasika
pro červenočerný kostým
u síťovaných nylonů
též v černém
zvyšuji rozličný počet otázek na dvě ku třem
: nechtěla byste do akvária ?
* sama ?
konečně první odpověď na horách
už jsem si říkal že po těch upírkách citů
a romancích s oblohou na jeden až dva hotely
s nočními bazény
jsem z formy
ale cestujeme nad vodou
zbraň bude mít slečna pro všechny případy
líbí se jí špičák
s polibky na šíji budeme nesmrtelní
Přečteno 155x
Tipy 11
Poslední tipující: Marten, šerý, Psavec, Lexi, Fialový metal, mkinka
Komentáře (3)
Komentujících (3)