Sen od Černého moře
Probudil mě racků křik
Tys byla hebká na dotyk
Nad mořem úplněk měsíce
Nás sblížil snad nejvíce
Mé nesmělé dotyky
Ti rozepnuly i knoflíky
Já dlouho šmátral pod blůzkou
To stalo se mi libůstkou
Mořské útesy
Mé lásky pokusy
Já změnil se postupně
Z mládence na muže
Přečteno 200x
Tipy 15
Poslední tipující: Vivien, Fialový metal, Iva Husárková, Caliéry, Marten, mkinka, CULIKATÁ, šerý, Psavec
Komentáře (4)
Komentujících (4)