V tom marném tichu
dere se k moci
řada mrtvého smíchu
žalostně k srdci
Klesám dolů pustá
svírám smutek
pro tvá ústa
tvůj hybný dotek
Osamění se svléká
skutkem odvykavým
stesk žijící mě leká
snem nepřespaným
.
Marnost stesku
rozpustí
kapka rosy
při rozbřesku
Kde ráno najde
ústům klid
a dotek sedne
kde má být ...
*
22.03.2007 13:51:00 | HarryHH
Teskné ráno II
Opusť místnost!
vyštěkl čas
Jeho Výsost
Tikací Ras
S tvou vůní v podnosí
na cestě od tebe
ze mě život vyprchává
Teskno se prý nenosí
tak tenhle modní trend
mě obloukem vynechává
den je otrok
buď jeho paní
hlídej dveře
ať ti neuteče
lepšího rána klepání
22.03.2007 12:06:00 | smudlinek
Po ránu a tak pečlivě propracované pocity?/báseň/.
Sen nepřepsaný?To je dobré,jestli to jde.
22.03.2007 11:57:00 | s.e.n
Musel jsem hodně dlouho překonávat samotné rýmy,.. ale pak se vynořil zajímavý nápad.
22.03.2007 10:21:00 | Memories
... z kamínků smutku ... skládáš ... barevnou mozaiku ... roboti TLeSkají ... a já taky ...
22.03.2007 09:30:00 | JardaCH