Romantická dívko
Hledám Tě na všech nástupištích
Stopuji Tě na cestách za městem
Pobrukuji si Tě v mých písních
Kde jsem Ti dal jméno Sen
Mám pro Tebe v ešusu heřmánkový čaj
V dlaních několik krůpějí rosy
I svetr po tátovi jsem ti do báglu vzal
Vím že ho velmi ráda nosíš
Až jednou holka potkám Tě
Již z objetí Tě nikdy nepustím
Bez Tebe velmi smutno je
Jsi pro mě slunce i příjemný stín
Přečteno 264x
Tipy 18
Poslední tipující: Dejvis, Iva Husárková, Vivien, Nazarian, Caracol, Caliéry, Marten, CULIKATÁ, Fialový metal, šerý, ...
Komentáře (11)
Komentujících (6)