Uchopení koulí
Na světě rotuje mnoho koulí
v celém vesmíru nespočet
a hvězd, měsíců a planet..
které Tě magnetismem okouzlí!
Velké koule, malé koule…i vyholené
stávají se pro Tebe
životadárnou tekutinou
kdy se stáváš smyslnou ženou!
Celý vesmír je nastavený
pro lásku a rozmnožení
Poznávej, dokud chceš!!!