úsměvům
jak je krásné
zapomenout slov
a nechat na mě lehnout čirou pláž
oddávat tě odlivu a přílivu
konejšit paprsky slunečními
rozpomínat se i na déšť
u květiny
...
my jsme dali okolo stěn
osamění
co nás uvězní
a tak sedím v okně
hledím na úplněk s krátery
a hledám královny konstelací z důvěry k noci
* skleněný dům jsme opustily
* protože uvnitř létalo kamení
* čas minerály rozpustil v soli
* paprsky se chystaly rozbít skleník nad námi
* za chvíli budeš sněžit i ty ?
* zas nás to zapomene na pláži !
...
s city hledáš na břehu jezera kamínky jaký jsem
já cestuji v půlnočních zracích s nepovinnou anotací
na svity šťastných znamení
tenkrát po odchodu od nebe
poslouchali jsme písničku
jak se pomalu přiblíží klavírista tónům
a já tě nechtěl nechat odejít do smutků s večerem
: dáme základy pro skleněný dům
: u jezera
: potřebovala bych znát všechna tvoje tajemství
a nakonec jsme se odcizili a vzali
růže trnům … růže dnům ...
že se chtěly skrýt v nocích s měsícem a hvězdami ?
nebylo kam
a slova sotva vyházela moje city na břeh
: ty to čarování máš po noci !
… ani jsi ji neznala...
...
ne já se nehněvám... je to už déle
a stále se ti líbí v diferenci
mezi milovat a potřebovat se milovat
ne tak to není
je to jednodušší prostě jiný je ten pravý
aby ses mohla začít radovat
a bavit s novými
a svobodně rozehrát slunce literu
pro moment darující srdeční tep
tak začínáme žít
Přečteno 184x
Tipy 10
Poslední tipující: CULIKATÁ, Psavec, šerý, Marten, Frr
Komentáře (2)
Komentujících (2)