diadém
* vy agentko ?
* vy mě chcete očarovat slovními tanci
* na letním disku ?
* což nevidíte v dálce
* koho sem vedou
* skuhrající démoni ?
* pojďte sem wattoví havrani
* já jsem král tmy
* přicházím vás zachránit
* před světlem zdrojáku
* když utonul enter za jiter
*
...
hm říkáš mi ...
: múzák je fakt modrej
: nad tím by se hardisk rozhrkal
za každým slovem break
bude tma již věčná
že bliká na mě alarm jak jeho vista ?
nahmatávám server
a vypíná se větrák svědek pohybu
chci zachránit básnířku z dat
divím se že se mnou ještě běží
: jsme na půdě u nixu
: těžký vikýř z drátového skla olemovaný rezatými plechy
: to není dobrý
říká ozbrojená v bílém
: jeden krok vedle a nemusel bys už hledat sklo
: snad heslo pro systém shutdown ?
mám přece tebe
půjdeme dvojí láskou k vodě
: uhlísesmějepopelu
slabé heslo takže začni malovat
: za pár vteřin
: příště
budeme u čísel s vlnovkami ručiček
: dílo nás nepustí
drží nás to za ruce ?
: neony komentují se samy a jsou fuč
mám tě
máš mě
jsme venku
otoč se agentko a zavři oči
zde pro tebe dar
okolo orosené šíje
pamatující náš unik s hoaxem v srdci
dávám ti chladně řetízek s mini sd-kartou
: nové heslo je diadém
ale? až budeš sama
: a budu ti chybět s citem
: začne tepat hřmění v mobilu
zítra zas napiš bouřku na liter
to už nebudu admin ale někdo cizej
buď ráda
: nehraj si
že se ukáže i duha ?
: ha ha ha
to je slastný pocit
mít moc a jen tak malíčkem se dotknout displeje off
: a celý duševní svět je v jinejch dimenzích
a já už sem nepatřím
: zkus to
příště ?
poslyš ... jsem na ty sólo kódy
přece jen už trochu starej
slečno
osvoboďte se sama
x
nechávám agentku v obrazu
resetuji zabezpečovací zařízení
laserové paprsky začárovaly okna jak mráz na mém srdci
přichází sem týpci v černejch kápích
s kufry plnými vtipů
ach jak je krásné jitro po ránu
@-my jsme zkyslí chechtmani a kdo jsi ty ?
já se jen usměji a obracím ciferník od zavináčů
modrovláska je už v zóně bezpečí
věděl jsem že to dokáže
tak pojďte kluci už mě to vaše laserové šermování neléčí
v tichu nabodává párátko mrkev
jen to mlaskne
a havrani to klovnou
je mi špatně
nouzový exit z vlaku depkaře se přece jen roztříští
po ránu jedou technický
pro kontejner se sklem
sladké to je probuzení
žíly píchají tepnám dvoustovku
vytřeštěně na mě zírá milá a pak jde kouřit
upaluji poslední vzpomínky a jsem zase ok v reálu
alarm je už v poslední fázi
začíná odpočet pípáků o život
chtějí skočit za modrovláskou na ostrov
a chlubit se tam kódem
také bych tam skočil
ale když získám to bohatství a moc.. budu za vodou
a tam je ostrovů celý vesmír
takže jasná volba
diadém
Přečteno 164x
Tipy 7
Poslední tipující: Marten, Psavec, šerý, paradoxy, mkinka, Frr
Komentáře (1)
Komentujících (1)