Na obzoru
Proplétáme se city
všudypřítomně z konečků cesty
dovolíš mi lásku vdát
pod slunečníkem paprsku
odrážíš se ode mě
kdo ví kam
na obzoru šumí srdce
prosmýká po těle dráhy
to hvězda sličná je z krásy
nacházím procházíš podzimními květy
vánků bláznivých
stoupajíc vůněmi v tvář
foukám rád a nepřestávám
navlékám ti sebe jako talisman
abych s tebou klimbal
jak to znáš
po nočních kláves z nebe
tvůj sen se mi spřáh
vůbec kde jsi
tvá víčka přítmá se zjasnila
a vlila se k okénku divém
miluji ten den za rosy.
Přečteno 174x
Tipy 14
Poslední tipující: Stanislav32, Caliéry, šerý, Sonador, Lexi, CULIKATÁ, Psavec, mkinka
Komentáře (5)
Komentujících (4)